Er der blevet stille på MangoSpot?

november 24, 2007 at 7:05 am Skriv en kommentar

..Nej det er der bestemt ikke. Både antallet af anmeldelser og glade brugere stiger stødt. Vi nærmer os nu de 30.000 besøgende om måneden og vi mærker ikke rigitg noget til Åok´s indryk i Århus. Det er vi selvfølgelig rigtig rigtig glade for.

Der har dog været lidt stille her på bloggen. Det skyldes, at Thomas og jeg har sagt ja til nogle rigtige fede job hos Creuna . Som altid når man starter på nye jobs, har det krævet en masse energi og lysten til at skrive her har manglet lidt. Nu lysner det imidlertid igen og I vil mærke at aktivitetsniveauet kommer til at stige igen.

Thomas har allerede samlet udviklerhandsken op igen og har lavet en “lignende steder”-funktion.  Se f.eks. her . Herudover har vi ændret måden vi sorterer anmeldelsen på. Den nyeste anmeldelse vil nu blive vist som den første/øverste og man har muligheden for at sortere anmeldelser efter tid, bedømmelser el. stemmer.

– Roar

Entry filed under: nye features, Udvikling.

MangoSpot som rygerguide? MangoSpot rykker til Aalborg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


The life of MangoSpot

Her kan du følge med i hvad, der sker bag ved kulisserne hos MangoSpot. Hvis du har nogle kommentarer, hører vi meget gerne fra dig - det er den eneste måde vi kan gøre det bedre på. Hvis du ikke aner hvad MangoSot er, kan du med fordel læse "om MangoSpot".

Nye indlæg


%d bloggers like this: