Find den nærmeste restaurant på din iPhone

februar 13, 2009 at 9:53 am Skriv en kommentar

Mange mennesker har prøvet at stå et sted i byen og tænkt: “er der et sted i nærheden, hvor kan jeg få noget godt at spise?”. Har man en iPhone, kan man umiddelbart se hvilke spisemuligheder der er.

Det er også muligt at se hvordan brugerne har anmeldt stedet, da brugerbedømmelsen (antallet af Mangoer) også fremgår. Beslutningsgrundlaget er derfor endnu bedre.

Når brugeren har fundet en restaurant, kan han / hun ringe direkte fra iPhonen til restauranten for at høre, om der skulle være et ledigt bord. Det ville jo være ærgerligt at gå derhen og så finde ud af, at der ikke er et ledigt bord.

Det eneste der kræves er den nye Mangospot applikation til iPhone. Når applikationen er installeret, er det muligt at se restauranter, cafeer, barer med mere – lige netop der hvor man er.

Ved hjælp af iPhonens indbyggede GPS, finder Mangospot.dk brugerens position, og ”serverer” alle spisestederne, hvor brugeren befinder sig.

Vi synes, det er en naturlig forlængelse af Mangospot.dk at tilbyde en iPhone applikation. Vi ved at mange af vores besøgende på hjemmesiden gerne vil kunne træffe et kvalificeret valg om hvor de skal spise, selvom de ikke lige er i nærheden af en computer. Med iPhonen giver vi dem nu muligheden for præcis det.

Applikationen kan hentes på http://www.mangospot.dk/cms/iphone.aspx. I hele februar er det gratis at hente applikationen.

Entry filed under: Uncategorized.

MangoSpot rykker til København Mangospot.dk relanceres påny!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


The life of MangoSpot

Her kan du følge med i hvad, der sker bag ved kulisserne hos MangoSpot. Hvis du har nogle kommentarer, hører vi meget gerne fra dig - det er den eneste måde vi kan gøre det bedre på. Hvis du ikke aner hvad MangoSot er, kan du med fordel læse "om MangoSpot".

Nye indlæg


%d bloggers like this: