Mangospot.dk relanceres påny!

juni 16, 2013 at 6:48 pm Skriv en kommentar

Der har i alt for lang tid været stille omkring Mangospot og diverse spisesteder i vores omfattende byguide er ikke blevet opdateret i et par år nu. Via nye investeringer i Mangospot og et nyt team af ejere vil vi bringe siden tilbage i brugernes hukommelse som ét af de foretrukne danske online medier til anmeldelse af spisesteder.

Først skridt på vejen er at slanke programmeringskoden og de mange services som er tilknyttet Mangospot. Desværre er en del services forældede og decideret skadelige med hensyn til hastighed og søgemaskineoptimering – kort sagt, en relancering af Mangospot.dk.

Sideløbende er vi i gang med at opdatere de forskellige danske byers individuelle spisesteder, så forældede steder fjernes og nye steder tilføjes.

Vi arbejder på at tilbyde nye brugerfunktioner såsom upload af brugernes egne billeder og udvidede faktorer som kan bidrage til en mere detaljeret anmeldelse.

For en god ordens skyld, så skal det nævnes at denne blog, selvom navnet CrowdCatcher, ikke har noget at gøre med den oprindelige virksomhed CrowdCatcher som grundlage Mangospot.dk.

 

Feedback modtages på mail@mangospot.dk

Entry filed under: Uncategorized. Tags: .

Find den nærmeste restaurant på din iPhone

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


The life of MangoSpot

Her kan du følge med i hvad, der sker bag ved kulisserne hos MangoSpot. Hvis du har nogle kommentarer, hører vi meget gerne fra dig - det er den eneste måde vi kan gøre det bedre på. Hvis du ikke aner hvad MangoSot er, kan du med fordel læse "om MangoSpot".

Nye indlæg


%d bloggers like this: