Om MangoSpot.dk

Vi har ikke tal på alle de gange, vi fredag aften har diskuteret med vores venner: hvor banker byens puls for tiden? Dertil kommer alle de gange, hvor restaurantbesøget er endt med en middelmådig restaurant- eller cafe oplevelse. Næste gang vi talte med vennerne, fortalte de om en rigtig god oplevelse, vi måske skulle have prøvet i stedet.

Der findes flere traditionelle medier, som bringer udvalgte skribenters personlige opfattelse af byens spisesteder og arrangementer. Desværre kan det være år siden artiklen er skrevet. Men hvem er det egentlig, som ved mest om hvad der sker i byen lige nu?

Det var med de tanker i baghovedet, at de to unge århusianere: Thomas og Roar i 2007 startede sitet MangoSpot.dk. Missionen var og er stadig enkel: Mangospot.dk skal være en byguide til inspiration, hvor den almindelige bygænger bliver hørt, og har mulighed for at give anmeldelser:

  • med fingeren på pulsen
  • som er uafhængige
  • som tør være kritiske, hvis det er berettiget
  • som er mangfoldige

Det kræver, at I er villige til at hjælpe os – jo flere anmeldelser jo mere nuanceret og retvisende billede. Så smag, lugt, føl og lyt dig frem og fortæl andre interesserede om netop din oplevelse.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Med venlig hilsen

MangoSpot.dk

På MangoSpot kan du finde de bedste restauranter, spisesteder, sushi-restauranter, cafeer, brunch-steder, take aways, pizza-steder, sandwich-barer og catering-leverandører i København, Århus, Aalborg og Odense.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggers like this: